Škuletić od ponedeljka Partizanov

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.12.2013.
21:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač Vojvodine lako bi od ponedeljka mogao da postane novi-stari član FK Partizan nakon što je njegov menadžer Radojica Božović danas ugovorio najvažnije detalje saradnje sa crno-belima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije mogao bi već u ponedeljak da promoviše novo pojačanje u zimskom prelaznom roku pošto je menadžer Petra Škuletića danas obavio pregovore sa čelnicima kluba iz Humske.

Radojica Božović potvrdio je za "Novosti" da je danas obavio plodonosne pregovore sa Albertom Nađom, Darkom Gruborom i Markom Nikolićem i da Petra Škuletića "sitnice" dele od prelaska u Partizan.

"Dogovarali smo se, ali još nemamo definitivan dogovor oko nekih sitnih detalja. Mogu ipak da kažem da iz ove perspektive, posle sastanka koji smo imali, smatram da će Petar Škuletić biti igrač Partizana" rekao je Božović.

Iako Božović tvrdi da je Škuletićev transfer u Partizan praktično završena stvar, postavlja se pitanje koliko će Vojvodina uticati na to da spreči crno-bele da u svoje redove vrate svog nekadašnjeg omladinca.

"Siguran sam da neće biti problema sa Vojvodinom, iako su oni u startu bili nerealni sa pričom da pola godine pre isteka ugovora za Petra potražuju 400.000 evra. To je stvarno previše, jer igrač šest meseci pre isteka ugovora može da potpiše predugovor i da oni ostanu bez dinara. Neće tu biti problema, lično ću se postarati da sve bude korektno prema Novosađanima" poručio je Božović.

Agent Petra Škuletića nije želeo da precizira datum kada bi transfer zvanično mogao da bude potvrđen ali se po svemu sudeći ponedeljak ili utorak mogu okarakterisati kao "Dan D" za Škuletićev povratak u Humsku.

Ne propustite