Škuletić - Prvo na VMA, pa na pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.06.2014.
10:29
Izvor: Sportske.net

Partizanov napadač Petar Škuletić u ponedeljak će na Vojnomedicinskoj akademiji na Banjici obaviti poslednje analize koje bi trebalo da pokažu da li boluje od mononukleoze.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Završnica minule sezone donela je loše vesti Petru Škuletiću jer su primarni testovi pokazali da boluje od lakšeg oblika mononukleoze i da ga očekuje višenedeljna pauza.

Od tog momenta do početka priprema prošlo je tri nedelje a crnogorski napadač nije osećao bilo kakve simptome bolesti koja mu je ustanovljena a pritom su naknadne analize u Podgorici pokazale da tragova virusne infekcije nema.

Poslednje testove Petar Škuletić je obavio u četvrtak, pred povratak u Beograd. Rezultat je ponovo bio - negativan!

"Radio sam dodatne analize u Podgorici i rezultati su bili odlični, ne postoji problem" rekao je Škuletić za "Sport".

Jedan od najboljih strelaca lige doputovao je potom u prestonicu Srbije kako bi se pojavio na početku priprema ali mu je iz kluba naloženo da sve sumnje oko toga da li boluje od mononukleoze otkloni testom koji će biti obavljen na Vojnomedicinskoj akademiji na Banjici.

"Bilo je planirano da odmah juče, po povratku u Beograd, obavim testove i na VMA, ali, sve je prolongirano za ponedeljak. Što se mene tiče, osećam se sjajno, nema nikakvih tegoba, pa se nadam da ću sa ekipom započeti preglede, odnosno pripreme od prvog dana" konstatuje Škuletić.

Petar Škuletić vratio se u Partizan tokom zimskog prelaznog roka u prethodnoj sezoni a na 13 odigranih utakmica postigao je sedam pogodaka, najviše od svih izabranika Marka Nikolića u prolećnom delu sezone.

Ne propustite