Škuletić: "Pun "Čika Dača" dodatni motiv za nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2012.
22:09
Izvor: Sportske.net

U nedelju u Kragujevcu za Vojvodinu počinje prolećni deo prvenstva. Ekipa će na noge Radničkom koji predstavlja direktnog konkurenta za treću poziciju. Iz "srca Šumadije" najavljuju "paklenu" atmosferu i pune tribine.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jedan od igrača Vojvodine koji je tokom pripremnih utakmica redovno dobijao priliku i neretko postizao golove za svoj tim jeste Petar Škuletić.

On će sa saigračima u nedelju izaći na teren stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu gde će ekipa Vojvodine pokušati da, protiv nezgodnog rivala, dođe do prva tri boda u prolećnom delu Jelen Superlige.

Taj zadatak neće biti lak ako se ima u vidu da iste ambicije, ako ne i veće, gaji ekipa iz Kragujevca. Škuletića, međutim, ne brine pritisak sa tribina koji je karakterističan kada je ekipa Radničkog u pitanju.

"Sigurno je da će naš domaćin imati visok nivo motivacije, ali smo spremni za tu utakmicu. Radnički ima jak i iskusan tim, koji ume da igra na rezultat. Ne plašimo se velike posete na stadionu, jer svaki igrač mnogo više voli kada igra pred punim tribinama" kazao je za list "Dnevnik" Petar škuletić.

Špic iz redova novosadskog Superligaša istakao je još da očekuje da će se uloženi trud na pripremama isplatiti već u duelu sa Radničkim.

Škuletić je takođe istakao da se od ekipe Vojvodine sada očekuje mnogo više jer su pojačanja iz zimskog prelaznog roka svim navijačima podigla apetite pa samim tim i igrače očekuje puno napora koji će morati da ulože da bi zadovoljili.

Prvenstvo predstavlja šansu da se dođe do druge pozicije jer svi smatraju da Partizan već jednu ruku drži na peharu. Ako bi se ukazala prilika, nema razloga da se ne "napadne" i titula u šampionatu ali se borba za pehar u Kupu Srbije čini više realnim i dostižnim posebno zbog činjenice da se ovogodišnje finale kupa igra na "Vošinom" "Karađorđu".

"Važne su nam utakmice i u prvenstvu, da probamo da se izborimo za drugo mesto na tabeli, ali prioritet je takmičenje u Kupu Srbije" zaključio je Škuletić.

Ostaje da se vidi da li će mladi golgeter opravdati poverenje koje mu je ukazivano na pripremama i golovima se odužiti Dejanu Vukićeviću.

Ne propustite