Škundrić: ''Biće Zvezda opet šampion! U najkraćem roku...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2012.
21:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek SD Crvena zvezda smatra ''neprirodnom'' situaciju da crveno-beli pet godina ne uspevaju da osvoje titulu u fudbalskom šampionatu. Ipak, optimista je da će se odnos snaga uskoro promeniti.

rts.rs

Povezane vesti

Predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić smatra da i pored petogodišnje dominacije Partizana u domaćem šampionatu, crveno-beli u ovom tenutku nisu u njihovoj senci, a to potkrepljuje velikom podrškom navijača ove sezone.

''Zvezda nije u senci Partizana, a to kažem, jer i u ovim trenucima okuplja mnogo veći broj navijača. To pokazuje da pored emocija postoji i kvalitet'', smatra Škundrić, a prenose novosti.rs.

On veruje da će i rezultat konačno doći, po mogućstvu u narednoj sezoni, jer ovako dugu dominaciju Partizana smatra ''neprirodnom''.

''Prirodno je da povremeno dolazi do smena na čelu, ali nije prirodno da Zvezda ovoliko dugo ne osvoji titulu. Da nisam čvrsto uveren da se to može promeniti, ne bih ni radio ovaj posao. Zvezda će u najkraćem roku ponovo biti šampion'', poručio je Škundrić.

Finansijski problemi i dalje potresaju Fudbalski klub, ali potpisivanje sponzorskih ugovora za Škundrića je dodatni razlog za optimizam.

''Do kraja godine ćemo zatvoriti konstrukciju u vezi s dugovima i budžetom. Ovo nije priča bez pokrića jer smo s 'Gaspromom' potpisali protokol koji treba da dovede do znatno većeg ulaganja.

Takođe, 'Gasprom' će nam pomoći i da se druge jake kompanije uključe u finansiranje. Ta sredstva će biti usmerena na stvaranje tima i infrastrukture, kako bi se Zvezda vratila na veliku evropsku scenu'', uverava Škundrić.

On je, između ostalog, prokomentarisao i rad trenera Roberta Prosinečkog i njegovu budućnost na klupi Zvezde.

''On je jedna od Zvezdinih zvezda, skroman čovek i veliki poznavalac fudbala. Napredak je napravljen, ali mora još bolje. Rezultati će odlučivati o sudbini svih u klubu, ne samo kad je u pitanju Prosinečki'', zaključio je Škundrić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.