SL - Novica MVP 8. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.05.2013.
17:00
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Mega Vizure Novica Veličković bio je najkorisniji igrač 8. kola Košarkaške Superlige pošto je u duelu sa Partizanom ostvario čak 31 indeksirani poen.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Novica Veličković odigrao je svoj najbolji meč od povratka na parket i to baš protiv svog bivšeg kluba.

Iako svojim učinkom nije pomogao Mega Vizuri sa savlada Partizan, Veličković je izrastao u najkorisnijeg igrača čitavog kola pošto je imao čak 31 indeksirani poen.

Veličković je u porazu svoje ekipe u Kruševcu proveo 27 minuta na parketu i za to vreme postigao 21 poen uz osam skokova i jednu asistenciju.

Novica je imao sjajan procenat u šutu za dva pošto je pogodio 6/7 šuteva, a sa linije za penale nije grešio, šutirao je 3/3. Uz to je pogodio dve trojke iz pet pokušaja pa zasluženo odnosi titulu najkorisnijeg igrača.


Pored Veličkovića, sjajan učinak u jučerašnjim mečevima ostvarili su Nenad Miljenović - Radnički (29 indeksiranih poena), Bojan Bakić - Metalac (29 indeksiranih poena), Stefan Birčević - Radnički (28 indeksiranih poena) i Leo Vesterman - Partizan (27 indeksiranih poena).

Ne propustite