SL - "Orlovi" aterirali u Čikagu

Autor: Beta Beta
subota 14.06.2014.
10:04
Izvor: Beta

Odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je u noći između petka na subotu prvi poraz u Svetskoj ligi pošto je kao gost izgubila od SAD u Čikagu.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je noćas u Čikagu od selekcije SAD sa 0:3 u setovima (28:30, 20:25, 16:25), u prvoj utakmici četvrtog vikenda Grupe "B" u Svetskoj ligi i pretrpela prvi poraz u ovogodišnjem takmičenju.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Aleksandar Atanasijević sa 13 poena, dok je Nikola Kovačević postigao 11. U domaćem timu Metju Anderson bio je najbolji sa 25 poena, a Tejlor Sender postigao je 15 poena.

Posle pet utakmica u Grupi "B" selekcija Srbije je druga na tabeli sa četiri pobede i porazom, dok SAD zauzima prvo mesto maksimalnim učinkom od pet pobeda.

Utakmici u dvorani Univerziteta Ilinoj prisustvovalo je 3.230 gledalaca, a po jedan dolar od svake ulaznice biće doniran za pomoć poplavama ugroženom stanovništvu u Srbiji.

Druga utakmica igra se od 2 časa posle ponoći po srednjoevropskom vremenu u istoj dvorani u Čikagu u noći subota na nedelju.

Ne propustite