Slavljenik, strelci i debitant obeležili veče u Humskoj...

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2012.
20:47
Izvor: Sportske.net

Saša Ilić bio je u centru pažnje zbog proslave 568. meča u dresu Partizana, za drugo mesto na klupskoj ''večnoj listi''. Ipak, na terenu, Vukić najistaknutiji, mladi golman Petrović ostavio sasvim solidan utisak, a Dijara stigao od sjaja do - očaja...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Petrović 7 - sasvim solidan debi mladog golmana, bio je u par navrata na iskušenjima, ali je u potpunosti opravdao poverenje trenera Granta.

Miljković 6.5 - dobio poverenje Granta umesto Aksentijevića koji je bio standardan u prethodnim mečevima. Solidno obavio posao.

Ivanov 6.5 - bez većih problema u odbrani, a u prvom poluvremenu mu je poništen i gol.

Ostojić 6.5 - mladi defanzivac ustalio se u prvom timu, večeras je uglavnom bio na željenom nivou . 

Volkov 6 - posle oporavka od povrede, nikako da podseti na najbolja izdanja u crno-belom dresu.

Kamara 6 - osećaju se posledice povrede i u njegovoj igri, zamenjen je u drugom poluvremenu, što se ove sezone dešavalo vrlo retko.

Tomić 6.5 - imao par pokušaja ka golu gostiju, ali smo i njega gledali u boljim izdanjima.

Ilić  7.5 - samo gol je nedostajao da kapiten na najlepši način obeleži svoj jubilej. Odigrao je u svom stilu, a polovinom drugog poluvremena ovacijama je ispraćen iz igre.

Vukić  8 - najbolji na terenu večeras je, ipak, bio Zvonimir Vukić. Dva puta pogađao prečku, postigao majstorski pogodak i nastavio seriju odličnih partija.

Marković - mladi napadač zbog povrede napustio teren već posle nepunih pola sata igre. Ostaje nada da povreda nije teže prirode...

Dijara 6 - postigao je prvi gol, ali je onda ponovio slabosti iz prethodnih mečeva. Pogođena stativa neposredno pre Vukićevog gola, a onda i prokockan zicer u poslednjim trenucima. Još uvek to nije Dijara kakvog navijači Partizana pamte.

Rezerve: David Manga 6 - ponovo dobio priliku, ovoga puta znatno ranije zbog povrede Markovića, ali nije bio prevelika opasnost po gol gostiju.

Saša Marković 7 - solidan utisak, mogao je i da se upiše u strelce neposredno pošto je zamenio Ilića.

Babović - nije imao vremena za neki konkretniji učinak.

Ne propustite