Sloboda košta - Radnički pao kod kuće...

Autor: Miloš Marković
nedelja 18.11.2012.
14:55
Izvor: Sportske.net

Kragujevački Radnički poražen je na svom terenu od ekipe Slobode iz Užica u meču koji je spustio zavesu na 13. kolo Jelen Super lige.

FKRadnicki.com
FKRadnicki.com

Povezane vesti

Ekipa koja je minule sezone imala epitet najprijatnijeg iznenađenja, ove godine ipak igra ispod očekivanog nivoa.

Kragujevčanima je u svojevrsnom derbiju sa Slobodom bila preko potrebna pobeda dok koje, i pored velike želje prikazane naročito u samom startu meča, nisu uspeli da dođu.

Sjajna podrška vernih navijača Radničkog, popularnih “Crvenih Đavola” nije uspela da ponese igrače kragujevačkog tima koji su zabeležili drugi vezani poraz i ostaju na skoru od 11. bodova nakon 13 odigranih kola.

Domaćin je na samom startu pokazao određenu inicijativu, preko Svojića i Miloškovića, gosti su se bazirali na dugim loptama kojima su preskakali sredinu terena.

Ipak, u 21. minutu meča šok na “Čika Dači” - Predrag Ranđelović utišava domaće navijače svojim šestim golom u sezoni nakon sjajne asistencije Tijaga Galvaoa.

Pogodak gostiju je u potpunosti poremetio Kragujevčane koji do kraja drugog dela igre ne uspevaju značajnije da ugroze gol Slobode.

Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću gostiju i zvižducima sjajne kragujevačke publike koja je i danas u solidnom broju podržala svoje pulene.

U nastavku novi šok za domaćina već nakon pet minuta igre. Dario Piurić izlazi jedan na jedan sa golmanom Radničkog, loptu smešta u mrežu i duplira prednost svom timu.

U nastavku drugog dela igre Radnički je preko Spalevića pokušavao da se vrati u igru, dok su gosti svoje šanse tražili preko svojih brzonogih napadača koji su svoju prednost u nekoliko navrata pokušali da iskoriste, ali je defnazivna linija Radničkog uspevala dobro da se postavi te su se napadi Slobode završavali u ofsajd poziciji.

Pred kraj meča beležimo i skandiranje nezadovoljnih navijača Radničkog koji skanmdiranjem “Uprava napolje” jasno pokazuju svoje mišljenje o situaciji u svom voljenom klubu ove sezone.

U poslednjim minutima meča viđene su još dve dobre prilike gostujućeg tima, na kraju rezultat ostaje 0:2, Sloboda osvaja svoj 20. bod i izbija na 7. mesto na tabeli Jelen Super lige.

Ne propustite