Sloboda vezala talente

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.01.2013.
12:42
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Superligaš iz Užica prelazni rok je započeo tako što je na vernost obavezao svoje talentovane fudbalere iz mlađih kategorija koji bi u budućnosti trebalo da predstavljaju okosnicu prvog tima.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Sloboda iz Užica za sada nije bila aktvina kada je januarski prelazni rok u pitanju pošto klub nije napustio nijedan igrač ali nije bilo ni dovođenja pojačanja.

Slično Jagodini, koja se na početku roka odlučila da osigura ostanak najboljih pojedinaca prvog tima, Sloboda je isto učinila ali sa talentovanim fudbalerima iz mlađih kategorija.

Sedmorica omladinaca i kadeta potpisali su stipendijske ugovore sa Slobodom dok je omaldinac Nikola Tasić stavio paraf na svoj prvi profesionalni ugovor.

On se obavezao na vernost Slobodi u narednih pet godina a Petrović Marko (1994), Ristanović Lazar (1994), Stanojević Petar (1994), Mitić Nikola (1995), Andrić Bojan (1995), Cvetković Nemanja (1996) i Cvetković Nenad (1996) potpisali su stipendijske ugovore.

Ljubiša Stamenković će do kraja zimske pauze pružiti šansu svim pomenutim fudbalerima kako bi dokazali svoj kvalitet a onda će pred početak prvenstva odlučiti da li će neko od njih ostati u prvom timu.

Ovakva odluka čelnika Slobode daće dodatni podstrek mladim igračima da se što više nameću u svojim uzrasnim kategorijama jer je očigledno da se u Užicu trud i predanost cene i da umeju da budu nagrađeni.

Ne propustite