Slobodin "bombarder" bez emocija u Nišu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.05.2013.
16:49
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Drugi najbolji strelac domaćeg šampionata Predrag Ranđelović poručio je da ne oseća bilo kakve emocije pred duel sa Radničkim iz Niša, klubom u kojem je ponikao, u gradu u kojem je rođen.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Momak koji se sa Milošem Stojanovićem (Jagodina) bori za titulu najboljeg strelca domaćeg šampionata imaće još četiri utakmice na raspolaganju da popravi svoj golgeterski saldo.

Prva u nizu igra se u subotu u Nišu, gradu u kojem je rođen. Tamo će sa Slobodom pokušati da osvoji čitav plen a protivnik će biti njegov bivši klub.

"Ja sam pre svega profesionalac i nemam neke posebne emocije pred ovaj meč. Često dolazim u Niš, imam puno prijatelja tamo i drago mi je što ću posle 15 godina ponovo zaigrati na travi Čaira, stadiona na kojem sam započeo svoju karijeru" kazao je Ranđelović.

Trener Radničkog iz Niša apostrofirao je Ranđelovića kao najopasnijeg iz redova Slobode a ni ubojiti golgeter nije štedeo reči hvale govoreći o Radničkom.

"Ekipa Radničkog je jedna dobra ekipa koja zaslužuje da bude stabilan superligaš i mislim da će u toj nameri i uspeti, jer grad Niš zaslužuje to i zbog tradicije i zbog tamošnje sportske javnosti. Imaju iskusnu ekipu, od igrača poznajem štopera Stamenkovića i napadaća Dalibora Mitrovića sa kojima sam igrao, reč je o odličnim fudbalerima koje odlično vodi trener Saša Mrkić. Ipak, mi idemo na 3 boda, daćemo sve od sebe da to i ostvarimo" poručio je napadač Slobode.

Ranđelović je u dosadašnjem toku šampionata postigao 14 pogodaka. Najčešće pogađa u završnicama prvog i drugog dela meča pa treba videti hoće li i u rodnom Nišu uspeti da zatrese mrežu.

Duel Radničkog i Slobode igra se u subotu sa početkom od 17 časova.
 

Ne propustite