Slovenci negiraju: "Robi ne dolazi!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.09.2012.
13:41
Izvor: Sportske.net

Ubrzo nakon informacija da je bivši trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, blizu preuzimanja funkcije selektora reprezentacije Slovenije, stigao je i demanti iz tamošnjeg fudbalskog saveza.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, prvi čovek Fudbalskog saveza Slovenije Aleksander Čeferin negirao je navode da će Prosinečki na mestu selektora zameniti Slavišu Stojanovića.

Takve ifnormacije su putem zvaničnog saopštenja koje je izdao Fudbalski Savez Slovenije označene kao apsolutno neistinite.

„Danas se u nekim slovenskim i inostranim medijima pojavila informacija da se predsednik Saveza Čeferin sastao sa doskorašnjim trenerom Crvene zvezde Robertom Prosinečkim što je poptuna neistina.“

„Tvrdnje da je bilo razgovora između Čeferina i Prosinečkog oko preuzimanja uloge selektora želimo da kategorički demantujemo. Ni predsednik, niti bilo ko drugi iz Saveza nije imao nikakav kontakt sa gospodinom Prosinečkim. Ovim putem želimo takođe da istaknemo svoju punu podršku selektoru Stojanoviću i njegovom stručnom štabu i još jednom negiramo bilo kakve navode o njegovoj smeni.“, stoji u saopštenju.

Inače, reprezentacija Slovenije je na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014 zabeležila dva poraza.


Ne propustite