''Slučaj Danilović'' - MUP demantuje medije

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2013.
18:46
Izvor: Sportske.net

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije oglasilo se u utorak zvaničnim saopštenjem u kome se naglašava da predsednik Partizana Predrag Danilović, u noći u kojoj je ranjen, nije sprečavao službena lica u obavljanju dužnosti kako su to preneli neki mediji.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Beogradska policija potvrdila je da i dalje ''intenzivno radi'' na rasvetljavanju svih okolnosti događaja u noći između 17. i 18. maja, kada je proslavljeni košarkaš i aktuelni predsednik KK Partizan Predrag Danilović teško ranjen.

MUP se tim povodom oglasio i saopštenjem u kome se demantuje pisanje pojedinih medija da je Danilović te noći ometao službena lica u obavljanju dužnosti.

Saopštenje prenosimo u celini.

''Beogradska policija obavila je razgovor s predsednikom UO KK "Partizan" Predragom Danilovićem na okolnosti incidenta koji se u noći između 17. i 18. maja dogodio u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, kada je Danilović zadobio teške telesne povrede.

Imajući u vidu kontradiktorne informacije i spekulacije koje su se pojavile u medijima, policija saopštava da je patrola izašla na lice mesta po pozivu građana i da tom prilikom, Danilović nije ometao i sprečavao službena lica u obavljanju dužnosti.

Danilović se nakon incidenta u toku noći sam javio u Urgentni centar, gde je zatražio lekarsku pomoć, a po ukazanoj pomoći policiji je dao izjavu.

Policija intezivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja'', kaže se u saopštenju MUP-a.

Ne propustite