"Slučaj Dimitrijević" u petak pred Sudijskom komisijom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2012.
11:43
Izvor: Sportske.net

Iako je prethodnih dana iz Crvene zvezde traženo da sudiji Dejanu Dimitrijeviću i njegovim pomoćnicima bude izrečena doživotna suspenzija zbog greške koju je napravio na meču sa Jagodinom, Sudijska komisija najavila je da će postupati isključivo po pravil

alo.rs
alo.rs

Povezane vesti

Doživotnu suspenziju sudije Dejana Dimitrijevića tražili su iz FK Crvena zvezda nakon propusta koji je ovaj arbitar napravio na meču 11. kola Jelen Superlige na "Marakani".

Sudijska komisija odlučila je u ponedeljak da Dimitrijevića do daljnjeg suspenduje a konačna odluka o sankcijama koje će Dimitrijević i njegovi aistenti snositi zbog svojih propusta biće doneta prema odredbama pravilnika a ne spram onoga što je Crvena zvezda zatražila.

"Budimo ozbiljni. Ne pada na pamet da podlegnemo bilo čijem pritisku i, u ovom slučaju, posegnemo za tako radikalnim merama. Pa ne možemo imati dva pravilnika, jedan za Crvenu zvezdu i Partizan, a drugi za ostale naše klubove! Postupićemo u skladu sa propisima, a sve ostalo ne želim da komentarišem" rekao je Đorđe Žutić, član sudijske komisje, za dnevni list "Sport".

U petak će Sudijska komisija doneti konačnu odluku o kazni koja će biti izrečena Dejanu Dimitrijeviću i njegovim pomoćnicima a sigurno je da Zvezda neće imati korist od te odluke jer je već izgubila tri boda i to je nešto što se ne može nadoknaditi kažnjavanjem arbitara.

Ne propustite