''Slučaj Dženkins'' - Početak novog prijateljstva, ili...?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.02.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Posle vredne pobede Crvene zvezde u deebiju nad Partizanom u nedelju u Pioniru, u prvi plan je izbio Čarls Dženkins, koji se našao u društvu - Ivana Bogdanova i Velibora Dunjića...

Twitter: thejenkinsguy22
Twitter: thejenkinsguy22

Povezane vesti

Šta se, zapravo, dogodilo?

Današnji, ''Blic'' je, naime, objavio tekst pod naslovom ''Bogdanov i Dunjić napali Dženkinsa'', koji je izazvao veliku pažnju i strepnju mnogih, ali je, s druge strane, sam Dženkins na svom profilu na Tviteru kasno sinoć postavio fotografiju sa koje bi se, na prvi pogled, moglo zaključiti da je sa pomenutom dvojicom bio samo na ''prijateljskom ćaskanju''.

''Imao sam super razgovor sa nekim sjajnim navijačima. Momci, nadam se da se vidimo ponovo. Hvala'', napisao je Dženkins, uz fotografiju.

Njihov susret se, prema dostupnim informacijama, dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, nekoliko sati posle pobede Crvene zvezde nad Partizanom.

Navodno je Dženkins bio u jednom beogradskom klubu sa još dve devojke, kada su im prišli Bogdanov i Dunjić, a ''Blic'' prenosi izjavu jedne od prisutnih devojaka, koja tvrdi da su njih dvojica ''maltretirali'' košarkaša Crvene zvezde, ne znajući pravi razlog za to.

A da je Dženkins zaista bio uplašen iz nekog razloga, opet se može zaključiti i po još jednom njegovom oglašavanju na Tviteru, nešto pre objavljivanja slike sa njima dvojicom, kada je napisao:

"Čak i kad sam uplašen, nastavljam da Ti verujem - Psalm 56:3''.

Da ne donosimo neke prerane zaključke, nadajmo se da će Dženkins uskoro moći da kaže nešto više o ovom susretu...


Ne propustite