''Slučaj Milivojević'' - Ko obara cenu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.07.2013.
11:07
Izvor: Sportske.net

Transfer Luke Milivojevića u belgijski Anderleht već nedeljama se najavljuje, ali od realizacije za sada nema ništa. Poslednjih dana, na tu temu isplivao i sukob na relaciji Ranko Stojić-Nenad Jestrović, pa ostaje utisak da je Zvezdin vezista sve dalje od

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Još pred odlazak na pripreme u Sloveniju, Luki Milivojeviću je sportski direktor Zoran Stojadinović preporučio da ostane na Marakani, jer Zvezda sprema kvalitetan tim.

S obzirom na interesovanje Anderlehta, utisak je da reprezentativni vezista nije baš želeo da posluša Stojadinovića, ali imajući u vidu najnovije probleme oko realizacije transfera, ne bi trebalo da iznenadi ako i na jesen Luku budemo gledali u Zvezdinom dresu.

Naime, u sredu se tim povodom oglasio Ranko Stojić, koji je u izjavi ''Žurnalu'' optužio Nenada Jestrovića kako je u kontaktima sa ljudima iz Anderlehta pokušao da obori cenu Milivojeviću, da bi danas Jestrović uzvratio demantijem, uz sumnju da je Stojić uopšte i razgovarao sa predsednikom Anderlehta oko Milivojevićevog transfera.

Vrednost transfera trebalo je da bude oko tri miliona evra, a Jestrović podseća da je retkost da briselski klub toliko plati jednog igrača.

''Pa, moj dolazak iz Muskrona je plaćen 3.3 miliona evra i to je bio jedan od najvećih transfera u istoriji. Osim toga, Anderleht do sada nije platio ni za jednog igrača više od 4 miliona evra'', tvrdi Jestrović, a prenosi 'Žurnal''.

U celu priču uključio se i potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, koji priznaje da je čuo kako neki ''proslavljeni'' pokušavaju da spuste cenu Milivojeviću.

''Cena od tri miliona evra ne može da se obori, a oni koji to pokušavaju, bolje da se ne petljaju u ono što im nije posao'', jasan je Čović.




Ne propustite