Smanjen kapacitet Arene za duel Srbija - Hrvatska

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.01.2012.
17:14
Izvor: Beta

Na sastanku čelnika Rukometnih saveza Srbije i Hrvatske, EHF i MUP-a Srbije odlučeno da se za duel Srbije i Hrvatske smanji kapacitet Beogradske Arene na 14.800 mesta. Nema organizovanog dolaska hrvatskih navijača.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković rekao je danas da će kapacitet Beogradske arene u mečevima polufinala Evropskog prvenstva biti 14.800 mesta i da neće biti hrvatskih navijača.

"Odlučili smo da kapacitet u Beogradskoj areni za meč protiv Hrvatske bude 14.800 mesta. Molim sve navijače da sportski i korektno navijaju, kao i od starta prvenstva", rekao je Djurković.

On je dodao da je to dogovoreno na sastanku predstavnika RSS-a, Evropske rukometne federacije (EHF), Rukometnog saveza Hrvatske i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Srbija igra protiv Hrvatske drugi meč polufinala sutra u 20.15.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije će sa svim raspoloživim kapacitetima učiniti sve da ovaj spektakl bude organizovan na vrhunskom nivou. U dogovoru RSS i Hrvatskog rukometnog saveza organizovanog dolaska navijača Hrvatske neće biti", kazao je Djurković.

Ne propustite