Smederevo imenovalo novog trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.06.2012.
23:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Smederevo konačno se pomakao sa mrtve tačke pošto je taj superligaš danas dobio novog šefa struke. Klub će u narednoj sezoni voditi Aleksandar Janjić, bivši strateg ivanjičkog Javora.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Iako je situacija u smederevskom superligašu i dalje veoma teška, danas je napravljeno nekoliko koraka kako bi se rad kluba normalizovao.

Doskorašnji prvi čovek Radničkog iz Kragujevca, Žarko Pavlović, postavljen je za sportskog direktora a nakon toga je imenovan i novi šef stručnog štaba.

Upravni i Izvršni odbor FK Smederevo jednoglasnom odlukom podržao je predlog da se za novog trenera imenuje Aleksandar Janjić.

Janjić je pre Smedereva sedeo na klupi Javora iz Ivanjice a u narednoj sezoni imaće težak posao da svoj novi klub zadrži u eliti.

Žarko Pavlović danas je najavio da će sa svojim prijateljima iz bivšeg rukovodstva Radničkog ponuditi otkupljivanje smederevske ekipe čija je prodaja u prethodna tri pokušaja propala.

"Siguran sam da će do kupoprodaje doći, jer ne vidim ko je još spreman da uđe u takvu avanturu, da uloži toliki novac. Jedna godina sa održavanjem stadiona košta oko između milion i milion i po evra" istakao je Pavlović.

Za sutra je zakazana i konferencija za medije povodom aktuelne situacije u ovom klubu nakon čega treba očekivati da određene pojedinosti budu poznate i da se javnosti predoči plan za "spašavanje" ovog superligaša.

Ne propustite