Šok na startu - Zvezda izgubila od Sloge iz Petrovca na Mlavi!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2014.
16:07
Izvor: Sportske.net

Prvi kontrolni meč od početka aktuelnih priprema za fudbalere Crvene zvezde neslavno je završen. Sloga iz Petrovca na Mlavi savladala je Stojanovićevu ekipu na Marakani...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da će Slaviša Stojanović tokom priprema imati težak posao da sprovede sve svoje zamisli u delo i 'skocka' ekipu koja bi bila kadra da se sa pojačanim Partizanom bori za šampionsku titulu, nagovestio je prvi pripremni meč crveno-belih.

Utakmica koju je obeležio povratnički debi Darka Lazovića, završena je pobedom gostujuće Sloge iz Petrovca na Mlavi rezultatom 1:0!

Tokom prvog poluvremena u centru pažnje bio je Abiola Dauda, koji nije iskoristio nekoliko odličnih prilika, mada ni gosti nisu bili bezopasni.

U drugom poluvremenu trener Stojanović je pružio priliku Darku Lazoviću, koji je ostavio odličan utisak za početak, ali ga ostali saigrači nisu pratili.

Zvezda je imala inicijativu, ali kazna za propuštene prilike stigla je u 70. minutu, kada je Atanasijević iskoristio grešku golmana Vesića, koji je nepotrebno i bezuspešno pokušao da dribla protivničkog igrača.

Zvezda je imala još nekoliko prilika, a do kraja najbliži golu bio je Ožegović čiji je udarac zaustavila stativa.

Crvena zvezda: Rajković, Mijailović, Martinović, Krneta, Lazić, Jokić, Milijaš, Milunović, Pečnik, Dauda, Mihajlović.

Drugo poluvreme: Vesić, Petković, Omega, Arauho, Nenadić, Gogić, Kovačević, Đuričković, Lazović, Onjilo i Ožegović.

Ne propustite