Šokantan poraz Kragujevčana, Voša u finalu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2012.
22:06
Izvor: Sportske.net, wienerliga.org

Kulminacija drame u duelima Radničkog i Vojvodine u polufinalu plej-ofa viđena je večeras u majstorici u kragujevačkoj hali Jezero. Radnički vodio 2:0, na kraju ostao praznih šaka...

okvojvodina.org
okvojvodina.org

Povezane vesti

Prava drama viđena je večeras u Kragujevcu, a plasman u finale slave odbojkaši Vojvodine!

Kragujevčanima nije bilo dovoljno ni vođstvo od 2:0 u setovima, gosti su uspeli da se vrate i posle velike borbe u petom setu slave veliki trijumf i plasman u finale. Na kraju, posle 137 minuta igre - 2:3, po setovima 25:22, 25:18, 24:26, 23:25, 14:16.

Sjajne mečeve odigrale su ove dve ekipe u polufinalnoj seriji i zaista je šteta što je jedna ekipa morala da u ovoj fazi završi takmičenje.

Radnički je bio na pragu plasmana u finale. Pred svojim navijačima je sigurnom igrom osvojio prva dva seta, ali je Vojvodina zatim impresionirala sigurnošću i koncentracijom u odsudnim trenucima u sva tri naredna seta, koja je uspela da dobije na razliku.

Sada Novosađani čekaju rivala u finalu, biće to pobednik sutrašnje majstorice između Crvene zvezde i Partizana.    

Radnički: Ćirović 12, Jovanović, Perović, Ilić 1, Ivović, Nemet 30, Đorđević 16, Stevanović 10, Radević 11, Pantelić (libero), Blagojević, Opačić 1. Trener: Dejan Matić.

Vojvodina: N. Čubrilo, Martinović 5, Stefanović, L. Čubrilo 4, Mrdak 14, Veselinović 10, Ivović 28, Gerić 5, Mirosavljević 8, Kapur (libero), Vrban, Stanković. Trener: Nikola Salatić.

Ne propustite