Sosa Babić: ''Cilj je da igramo napadački fudbal''

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.02.2014.
15:14
Izvor: Sportske.net

Iako je po mnogima imala kvalitet za mnogo veće domete u prvom delu šampionata, Vojvodina je zauzela tek peto mesto u JSL Srbije. Ipak, optimizam vlada u redovima trenera Branka Babića pred početak prolećnog dela šampionata.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon zimske pauze Vojvodina će u goste svojim susedima u Pećince na megdan Donjem Sremu koji je oduvek bio neugodan protivnik za ekipu iz Novog Sada i koji se bori za 'goli život' u JSL.

Vojvodina je promenila dosta fudbalera u ovom prelaznom roku, a takođe je promenjen i stručni štab.

Branko Sosa Babić je novi-stari trener Vojvodine i pokušaće sa sastavom koji mu je na raspolaganju da odnese sva tri boda sa 'Suvače'.

„Veoma sam radoznao kako će moji igrači odigrati prvu utakmicu jer kao što je iz prakse poznato postoji velika razlika između pripremnih i takmičarskih utakmica.

Tim smo uglavnom definisali prethodnih dana i za mene je najbitnije da igrači izađu na teren bez ikakvog straha i kompleksa. Ono što nam treba jeste da ekipa dođe do nivoa koji smo zarctali, a to je da ekipa igra dopadlji i napadački fudbal.

Imamo dosta mladih igrača koji ne mogu nositi sav teret takmičenja, ali imaju volju i to je za mene najbitnije u ovom trenutku.

Ja ću ih uvek zaštititi što se tiče rezultata ako prepoznam u njima sve gore navedeno.“, rekao je Sosa Babić, a preneo je zvanični sajt FK Vojvodine.

Izuzev Nastića i Poletanovića koji odrađuju kartone iz jesenjeg dela prvenstva, svi ostali igrači su spremni za susret sa Donjim Sremom.“, zaključio je Branko Babić.

Ne propustite