Spajić u Tuluzu, Zvezdi licenca!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.05.2013.
23:44
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde sutra putuje na preglede u Tuluz nakon čega sledi parafiranje ugovora sa francuskim prvoligašem. Zvezdi će pripasti 1.2 miliona evra kojima će biti plaćena evro licenca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda izgleda je uspela da dogovori transfer Uroša Spajića u francuski Tuluz, sudeći prema onome što je portal "Mojacrvenazvezda.net" objavio pozivajući se na "Novosti".

Defanzivac Crvene zvezde sutra će otputovati u Francusku gde ga očekuju lekarski pregledi, a ukoliko sve bude prošlo prema očekivanjima, Spajić će potpisati ugovor sa prvoligašem koji je sezonu u Ligi 1 završio na desetoj poziciji.

Tuluz je pristao da plati 1.5 miliona evra za Spajića a od te sume Zvezdi bi trebalo da pripadne 1.2 miliona evra koji će biti uplaćeni do petka na račun kluba.

Od toga će klub iz Ljutice Bogdana platiti UEFA sumu koja je potrebna za dobijanje evro licence, koja se zbog problema sa finansijama nalazila pod znakom pitanja.

Spajiću će društvo u Tuluzu praviti bivši kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov. Uroš Spajić izdanak je Zvezdine omladinske škole i prošao je sve reprezentativne selekcije do sada. U Zvezdi je odigrao tek jednu profesionalnu sezonu i upisao 19 nastupa.

Ne propustite