Spajićeva osveta "Romantici"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.05.2013.
15:45
Izvor: Sportske.net

Štoper Uroš Spajić dobro je upamtio svojih prvih 90 minuta odigranih za prvi tim Crvene zvezde pošto je bio uskraćen za slavlje nakon poraza na "Karaburmi". Tačno šest meseci kasnije, Spajić će imati priliku da preboli taj poraz i to na najbolji mogući na

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Početkom novembra 2012. godine Crvena zvezda je gostovala na "Karaburmi" u okviru 12. kola Jelen Superlige a priliku da odigra svih 90 minuta u crveno-belom dresu tada je dobio Uroš Spajić.

Debi nije dobro prošao za mladog štopera pošto je Zvezda tada poražena rezultatom 1:0 ali je šest meseci kasnije došao trenutak da se "vrate dugovi".

"Za prvi tim debitovao sam kada je trener bio Aca Kristić, ali sam na Karaburmi prvi put odigrao čitav meč za Crvenu zvezdu. Sećam se te utakmice, nažalost pružili smo slabu igru i ostali smo bez bodova. Sada smo u drugačijoj situaciji jer smo u velikom naletu, zabeležili smo sedam vezanih pobeda i borimo se za prvo mesto. Očekujem da će sve to uticati i da će konačni rezultat biti u našu korist" uveren je Spajić.

Crvena zvezda je od dolaska Rikarda Sa Pintua ostvarila sedam vezanih pobeda i primila samo tri gola na tih sedam utakmica.

To govori da je odbrana crveno-belih napredovala u odnosu na prvi deo sezone a Spajić smatra da se nakon praznika treba dobro zagrejati za ono što sledi jer predstojeće četiri utakmice odlučuju o tome ko će osvojiti šampionski pehar.

"Imali smo nekoliko dana odmora koje smo iskoristili da napunimo baterije i sada krećemo punom parom da radimo. Verujem da uz pomoć navijača koji su tokom čitave sezone bili naš 12. igrač možemo da savladamo sve protivnike i ostvarimo uspeh koji svi dugo čekamo. Ne treba da se zalećemo, da mislimo na derbi i naredne mečeve, već da se fokusiramo samo na to kako da savladamo OFK Beograd" rekao je Spajić.

Utakmica Crvena zvezda - OFK Beograd igra se u subotu, 11. maja, sa početkom od 19 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite