Spaleti ne želi na klupu Fiorentine

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2012.
15:54
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak koji trenutno predvodi ruskog prvoligaša Zenit, istakao je da nema nameru da se po završetku sezone vrati u Italiju gde bi preuzeo Fiorentinu koja je ove sezone podbacila u Seriji A.

Uefa.com
Uefa.com

Povezane vesti

Spaleti je bez pogovora odbacio opciju koja bi podrazumevala povratak na Apenine na kraju ove sezone. Fiorentina očajnički pokušava da se izbori sa rezultatskim problemima pa se na leto očekuje smena na klupi tima iz Firence.

Siniša Mihajlović takođe se prethodnih dana pominjao kao moguće rešenje za preuzimanje posrnule "Viole".

Ipak, klub koji se trenutno bori da zadrži status prvoligaša u Italiji moraće da potraži drugo rešenje pošto bivši strateg "Vučice" ima planove za budućnost koji se vezuju za ekipu Zenita.

"Zadovoljan sam svojim trenutnim angažmanom. Govoriti o odlasku iz Zenita bilo bi neozbiljno u ovom trenutku" istakao je Spaleti govoreći o mogućnosti da preuzme Fiorentinu.

Spaleti je pokazao da zna da drži reč pošto je 2009. godine po dolasku u Zenit bio na meti Intera ali je ostao dosledan u odluci da se zadrži na klupi ruskog tima.

Spaleti je u februaru potpisao novi ugovor sa Zenitom koji ga obavezuje na saradnju sa ekipom iz Sankt Peterburga do 2015. godine.

Ekipa Zenita nalazi se na prvoj poziciji ruskog šampionata i najverovatnije će uspeti da sačuva tu poziciju i direktno obezbedi učešće u LŠ naredne sezone.

Ne propustite