Spalević potpisao novi “pakt” sa Đavolima

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.01.2012.
09:18
Izvor: Sportske.net, Sport

Kragujevački tim u nastavak sezone i borbu za Evropu želi da uđe u što jačem sastavu. Kao prva stavka je obnavljanje ugovora najboljih igrača, kakav se pokazao najbolji strelac ekipe Darko Spalević.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevački Radnički ima za cilj da zadrži okosnicu ekipe i uz eventualna pojačanja stigne do željenog mesta koje naredne sezone vodi u Evropu.

“Radnički želi da se organizuje kao ozbiljan klub koji će uskoro da bude još jači.”

“Naš najveći dobitak je to što svi igrači imaju ugovore i što niko od njih ne razmišlja o odlasku. Ako i “odjekne bomba” i recimo Kostić ili Tintor odu, reagovaćemo bombom.” rekao je za Sport direktor kluba Žarko Pavlović.

Kao prvu i glavnu stvar koju su odradili, Kragujevčani su sa svojim najboljim napadačem ekipe, iskusnim Darkom Spalevićem produžili ugovor.

“Evo upravo smo se dogovorili sa Spalevićem koji je produžio ugovor do 2014. godine."

"Ispoštvovali smo njegove uslove i dogovorili se. On mnogo znači kragujevačkom fudbalu. Osim rezultatskog interesa imali smo i obavezu da zadovoljimo potrebu navijača i ljubitelja fudbala.” istakao je Pavlović.

Radnički nastavlja pripreme za nastavak sezone i prvu utakmicu protiv Vojvodine na “Čika Dači” koja će označiti početak prolećnog dela prvenstva.


Ne propustite