Španija - Štimac u timu kola!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2014.
12:38
Izvor: Sportske.net

Posle sjajne partije i rekordne pobede njegovog tima protiv Valjadolida, srpski reprezentativac zaslužio lepo priznanje koje će mu svakako biti dodatni motiv za još bolje partije u nastavku sezone.

unicajabaloncesto.com
unicajabaloncesto.com

Povezane vesti

Kao što smo več objavili, Unikaha je u Malagi proteklog vikenda prosto demolirala ekipu Valjadolida rezultatom 112-58, a jedan od onih koji su imali glavne uloge u ovom meču bio je i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac.

Snažni centar je meč završio sa 12 poena i 16 skokova, što mu je omogućilo da se nađe u petorci kola Endesa lige!

Osim Štimca, svoje mesto su među odabranima našli i Nikola Mirotić (Real), Džon Šurn (Huventud), Marselinjo Uertas (Barselona) i Markus Lendri (Kahasol Sevilja).

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je posle svega izrazio veliko zadovoljstvo što se našao u ovom društvu. U izjavi za ''Novosti'' on se pohvalio da je od dolaska u Malagu smršao čak deset kilograma i da ima sjajnu saradnju sa trenerom oanom Plazom.

''Sada imam 111 kilograma i to je najmanje što sam imao u poslednjih deset godina. Sve to ne bi bilo moguće da Unikaha nema zaista vrhunski stručni štab. Trener Đoan Plaza je veliki radnik i jako iskren čovek i sve što mi je rekao na početku sezone se pokazalo kao istinito'', oduševljen je Štimac.





Ne propustite