Spartak motivisan pred duel sa Zvezdom

Autor: Filip Mitrović
četvrtak 01.03.2012.
15:52
Izvor: Sportske.net

U Spartku se potajno nadaju da mogu ponovo da iznenade crveno - bele.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka gostuju na "Marakani" našem najtrofejnijem klubu u prvom kolu nastavka fudbalske sezone.

Spartak je u uvodnom meču jesenjeg dela sezone savladao renomiranog rivala na svom terenu.

U najavi pred meč i prolećni deo sezone, novi šef struke Subotičana, Zoran Milininković, izneo je svoja gledišta o dosadašnjem radu i očekivanjima u budućnosti.

"Sve što smo planirali od momenta mog dolaska u klub smo uradili. Uspeli smo da odigramo šest prijateljskih utakmica, iz kojih sam stekao jasnu sliku o mogućnostima igrača."

"Jasno je da u fudbalu uvek nedostaje vremena, ali generalno sam pozitivan. Možda jedino sliku malo kvari poslednja utakmica protiv Inđije, no i takav meč služi da se bolje upoznaju mogućnosti ekipe. Nemamo kadrovskih probleme."

"Gledaćemo da se što bolje spremimo i da u svim segmentima što bolje pariramo Crvenoj Zvezdi. Sportski je i ljudski nadati se pozitivnom rezultatu. Ovo se ne odnosi samo na prvi meč, već na celo proleće. Spartak ima plejadu mladih igrača koji će dobiti šansu do kraja sezone, a mi verujemo da će je većina iskoristiti. Ništa ne može da se stvori za dvadesetak dana, ali sigurno imamo dobru bazu za dalji rad. Videćemo šta će nam ovo proleće doneti, ali ja iskreno verujem u ono što radim i verujem u ovu ekipu." istako je Milinković.

Kapiten "Golubova" Vladimir Torbica složio se sa zapažanjima svog novog šefa.

"Ekipa je fizički sasvim dobro pripremljena, prva utakmica ne bi smela da nam donese nikakvo optrećenje."

"Protivnik nije kao i svaki drugi, međutim prvo kolo ove sezone je pokazalo da rezultat može da dođe kao posledica dobrog rada. Moramo da se fokusiramo na dešavanja na terenu, da svih 90 minuta igramo odgovorno i disciplinovano, jer je to jedini put koji je ispravan u mečevima sa ovakvim protivnikom. Ne interesuje me da ostvarimo dobar utisak, nego dobar rezultat." izjavio je Torbica.

Utakmica Crvena Zvezda - Spartak na programu je u subotu 03. marta s početkom u 17:00 časova. Ulaz na "Marakanu" je slobodan.




Ne propustite