Spartak - Nišlijama poštovanje, ali ne i bodovi

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.11.2013.
18:40
Izvor: Beta

U najavi utakmice sa niškim Radničkim, trener Spartaka Dragan Kanatlarovski naglasio je da ceni kvalitete rivala, ali da su njegovi igrači silno motivisani da izbore trijumf.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Dragan Kanatlarovski izjavio je danas da njegov tim očekuje kvalitetan meč s Radničkim iz Niša na domaćem terenu u 13. kolu Super lige Srbije.

"Protivnik ume da igra fudbal, da se brani i bude opasan u kontranapadu, tako da nas očekuje kvalitetan meč. Poštujemo Radnički, ali u subotu igramo pred našim navijačima i silno smo motivisani da pobedimo", rekao je Kanatlarovski na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak u subotu od 13.00h u Subotici dočekuje Radnički.

Kanatlarovski je kazao da su svi igrači njegovog tima zdravi i da nemaju problema s kartonima.

"Za ovu utakmicu mogu da računam na sve igrače, svi su spremni. Nemamo ni zdravstvenih problema, ni problema s kartonima. Mislim da moji fudbaleri imaju kvalitet za bolji plasman na tabeli", rekao je Kanatlarovski.

Fudbaler Spartaka Vladimir Kovačević rekao je da Radnički ima dobar tim i iskusnog trenera Dragoljuba Bekvalca, ali da se nada pobedi svog tima.

"Radnički ima dobar tim i iskusnog trenera. Igraju čvrsto, ambiciozni su i u Suboticu dolaze bez bele zastave, ali dobro smo radili i nadam se osvajanju sva tri boda pred našim navijačima", rekao je Kovačević.

Spartak se trenutno nalazi na osmom mestu Super lige sa 17 osvojenih bodova, a Radnički je treći sa četiri boda više.

Ne propustite