Spartak predstavio Lazića, Zvezdin štoper spreman za dokazivanje

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.02.2014.
20:29
Izvor: Sportske.net, fkspartakzlatiborvoda.com

Defanzivac Crvene zvezde koji će u prolećnom delu sezone nastupati za Spartak kao pozajmljen igrač predstavljen je u petak u Subotici.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak iz Subotice predstavio je u petak jedno od pojačanja koja su na sever Bačke stigla u smirnaj zimskog prelaznog roka.

Radi se o defanzivcu Crvene zvezde, Darku Laziću, koji će prolećni deo sezone provesti u redovima superligaša iz Subotice za koga će nastupati kao pozajmljen igrač.

"Kao što sam izjavio i prethodnih dana, najveći motiv za dolazak u Spartak je želja za dokazivanjem u novoj sredini kao i učešće u Kupu. Siguran sam da ću svojim znanjem i radom pomoći Spartaku. Moram da istaknem da sam ovde veoma lepo primljen, prezadovoljan sam odnosom saigrača prema meni" rekao je Lazić prilikom predstavljanja.

Mladi defanzivac odigrao je 14 utakmica za Crvenu zvezdu u prolećnom delu sezone a najupečatljiviji potez napravio je u duelu sa Voždovcem kada se okliznuo kao poslednji igrač odbrane i omogućio protivničkom fudbaleru da postigne pobednonosni pogodak za "Zmajeve".

Priliku da debituje u plavo-belom dresu koji je danas zadužio, Lazić će imati u subotu kada Spartak gostuje Slobodi iz Užica u prvom kolu prolećnog dela sezone u JSL.

Ne propustite