Spartak promovisao Kurćubića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.09.2012.
17:11
Izvor: Sportske.net, fkspartakzlatiborvoda.com

Tek četiri kola odigrana su u domaćem šampionatu, a Spartak je danas promovisao već trećeg trenera od početka sezone. Posle iznenadnog odlaska tek promovisanog Zorana Marića, čelnici subotičkog superligaša danas su promovisali novog šefa struke - Petra Ku

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Koliko god da ih je šokirao postupak Zorana Marića, koji je posle samo tri dana napustio klupu Spartaka, čelnici ovog kluba brzo su reagovali i danas predstavili novog trenera, iskusnog stručnjaka Petra Kurćubića.

U ime kluba na promociji je govorio sportski direktor Miodrag Morača, koji je naglasio da je Kurčibić dobro rešenje za klupu Spartaka u ovom trenutku.

''Posle odlaska Zorana Milinkovića, koji, naravno, nije jedini krivac za loše rezultate na startu sezone, dogodila nam se netipična stvar, da posle tri dana od promocije Zoran Marić podnese ostavku. Ipak, brzo smo reagovali i dogovorili se sa Petrom Kurčubićem. On je karijeru počeo u Novom Sadu, trenirao veći broj superligaša, radio u inostranstvu i po nama je to dobro rešenje za ekipu u ovom momentu'', izjavio je Morača.

Novi šef struke Spartaka izjavio je da za njega ova saradnja nije iznenadna, jer je i ranije bilo kontakata i dodao da ekipa ima kvalitet za mnogo bolje rezultate od onih na startu sezone.

''Ekipu Spartaka poznajem donekle, neke sam trenirao a pratio sam i njihove igre. Nadam se da će period prilagođavanja brzo proći. Mislim da ovaj tim ima kvalitet da počne da pobeđuje i da ostvari dovoljno bodova da mirno započne prolećni deo'', izjavio je Kurćubić.

Ne propustite