Spartak želi da pokaže karakter!

Autor: Beta Beta
petak 06.12.2013.
14:11
Izvor: Beta

Nako serije teških duela, ekipa iz Subotice želi u finišu jeseni da pokaže karakter ekipe.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da pokažu karakter da posle teške dve utakmice sa Partizanom savladaju Rad u 15. kolu Super lige.

"Dva puta smo odigrali sa Partizanom, nedelja je bila teška, sada moramo da se 'vratimo'. Igračima pripadaju sve zasluge, odigrali su maksimalno, kako treba, pokazali su kako se bori za klub. Ni Partizan, ni bilo ko, nema primedbu na našu pobedu"
, rekao je Kanatlarovski na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak je osmi na prvenstvenoj tabeli sa 20 bodova, dok je Rad poslednji sa 10.

"Rad je težak ispit za nas, ne zato što je to kvalitetna i silna ekipa, već zbog pozicije na tabeli. Situacija u njihovom klubu dovela je do slabijih rezultata, ali oni ni u jednoj utakmici nisu bili nadigrani, drugi faktori su ih ometali", kazao je trener Spartaka.

On je naveo da će sve osim pobede njegovog tima biti neuspeh.

"Njihov plasman na tabeli nas ne zanima, igramo protiv kvalitetnog protivnika i tako se spremamo. Treba nam pobeda i sve drugo bi bio neuspeh, ne zato što potcenjujemo Rad, već što mislim da imamo kvalitet"
, istakao je Kanatlarovski.

Kapiten Spartaka Vladimir Torbica rekao je da njegov tim želi trijumfalno da završi jesenji deo sezone.

"Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima. Potpuno zasluženo smo napravili dobar rezultat plasmanom u polufinale Kupa i isti pristup biće protiv Rada. Njihov najveći problem je neuskustvo, a naš cilj je jasan, da ponovimo dobru igru iz duela sa Partizanom", rekao je Torbica.

Spartak će dočekati Rad sutra od 13.00 u Subotici.

Ne propustite