Spektakl u Atini motiv za osvajanje Kupa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2012.
13:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u Srbiju puni utisaka nakon spektakla koji im je priređen u Atini od strane Olimpijakosa. Ono što je viđeno na "Karaiskakiju" predstavljaće dodatni motiv za sve u klubu da u finalu Kupa Srbije daju svoj maksimum kako bi

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milivojević jedan je od onih kojima će atmosfera na stadionu u Atini ostati urezana u sećanje za čitav život. Mladi fudbaler na sjajan način je opisao osećaj koji se javio u trenutku kada je počela proslava "duple krune" Grčkog kluba.

"Pravi spektakl. Dok sam gledao vatromet i dodelu medalja, naježio sam se. To nam je svima, verujem dodatni motiv da u sredu odigramo najbolju utakmicu u ovoj polusezoni, da osvojimo Kup, pa da i mi slavimo sa Delijama u Kruševcu" rekao je Milivojević.

Marko Vešović složio se sa svojim saigračem po pitanju spektakluarne atmosfre tokom, i nakon meča sa Olimpijakosom. Uz čestitke na osvojenim trofejima, Marko je poželeo da dva kluba do godine slave zajedno kada i Zvezda bude ostvarila isti uspeh.

"Potvrdilo se ono što smo najavljivali prethodnih dana, da utakmica sa Olimpijakosom nikako ne može biti samo revijalnog karaktera. Tim iz Pireja je pokazao zašto je toliko dominantan u Grčkoj, i da ne slave slučajno 39. titulu po redu. Želim im svu sreću, i da sledeće sezone zajedno proslavimo dve titule" kazao je za sajt Zvezde Vešović.

Milivojević i Vešović složili su se da je u ovom trenutku najvažnije da prvotimci Zvezde zaborave na gosotvanje u Grčkoj i da sav fokus usmere na duele koji ih očekuju u Jelen Superligi i finalu Kupa.

"Ostalo nam je da odradimo još jedan trening pred povratak u Beograd, a onda da svu koncentraciju usmerimo prvo na subotu i meč protiv Rada, zatim na sredu kada igramo za nas utakmicu sezone, koju moramo da pobedimo i obradujemo ove divne navijače" konstatovao je Vešović.

Zvezda naredni meč igra u Beogradu pred svojim navijačima. Gost na "Marakani" biće ekipa Rada a nakon toga sledi 16. maj i finale Kupa u Kruševcu gde se očekuje veliki spektakl i sjajana fudbalska predstava.

Ne propustite