Spektakl - Zvezda i Radnički za novi evro-trofej! (20:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 30.11.2013.
12:06
Izvor: Sportske.net

Dve ekipe koje su obeležile prošlu sezonu, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni, večeras će voditi borbu za još jedan trofej - Superkup Evrope.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, za Crvenu zvezdu će protekla sezona biti upisana zlatnim slovima, jer je osvojila sve što se moglo osvojiti, a najvredniji trofej je titula evropskog prvaka, uz još dva na domaćoj sceni.

Tako će ekipa Dejana Savića u Bečeju imati priliku da sve minule uspehe kruniše i četvrtim trofejom, u Superkupu Evrope, ali će protiv sebe imati sjajnu ekipu kragujevačkog Radničkog, koja je u svojoj prvoj sezoni na velikoj sceni uspela da se okiti titulom prvaka u Kupu Evrope.

Kragujevčani su sa uspesima nastavili i ove sezone, izborili su istorijski plasman u Ligu šampiona, što Zvezdi nije uspelo protiv Pro Reka, a još jedan podatak u prilog Radničkom je i činjenica da su pre nedelju dana savladali Zvezdu sa 8:7 u domaćem šampionatu.

Utakmica počinje u 20 časova, a s obzirom na dosadašnje duele ova dva rivala, uvereni smo da će i u Bečeju ljubiteljima vaterpola prirediti pravi spektakl.


Ne propustite