"Sport": "Gasi se Crvena zvezda!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.09.2013.
10:54
Izvor: Sportske.net

Drugi najtrofejniji klub crveno-bele porodice stigao je na ivicu litice sa koje će biti gurnut u propast sredinom naredne nedelje, osim ako se ne dogodi kopernikanski obrt.

rkcrvenazvezda.rs
rkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kako saznaje dnevni list "Sport", muški rukometni klub Crvena zvezda došao je na rub i sredinom naredne nedelje biće saopšteno da, zbog finansijskih problema, odustaje od takmičenja u Superligi.

Problemi koji su se godinama nagomilavali u RK Crvena zvezda verovatno će uzeti danak tokom naredne nedelje iako je direktor i trener kluba Nenad Peruničić konstantno molio za pomoć koja nikako nije dolazila.

Crveno-beli su preživljavali tokom prethodne sezone i opstanak izborili tek u poslednjem kolu, iako su po ostvarenim rezultatima bili u samom vrhu tabele. Stalno oduzimanje bodova dovelo je Peruničićevu ekipu do borbe za opstanak koji ovoga puta izgleda neće biti moguć.

Pravo čudo bi trebalo da se dogodi pa da RK Crvena zvezda ne istupi iz takmičenja iz koga nikada nije ispala i padne na margine srpskog rukometa.

U sredu bi javnosti trebalo da se obrati Nenad Peruničić pa ostaje da se vidi kakav će biti epilog Zvezdinog daljeg bitisanja u srpskom rukometu.

Ne propustite