Sportske.net uz banjičkog superligaša!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.04.2013.
21:18
Izvor: Sportske.net

Na zadovoljstvo poštovalaca fudbala i sporta uopšte, navijača Rada i onih koji redovno posećuju portal Sportske.net, dve "firme" ozvaničile su saradnju uoči gostovanja "Građevinara" šampionu Srbije u Humskoj.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Neposredno pred početak press konferencije organizovane povodom utakmice sa Partizanom u petak uveče, jedan od lidera sportskih internet medija – SPORTSKE.NET i klub sa Banjice su ozvaničili saradnju na obostrano zadovoljstvo...

"F.K. Rad i SPORTSKE.NET su i do sada imali saradnju na jako visokom nivou. U tom smislu želim da se zahvalim u svoje, ali i u ime cele ekipe  SPORTSKE.NET na čelu sa direktorom i urednikom Milošem Markovićem. Rad je profesionalan i dobro organizovan klub koji prepoznaje značaj sportskih online medija. SPORTSKE.NET je jedan od vodećih sportskih sajtova u zemlji i nastaviće sa promocijom i popularizacijom F.K. Rad, kao što radi i sa svim svojim partnerima. Radu želim sve najbolje u nastavku sezone i u daljem radu u kome ćemo zajedno učestvovati na obostrano zadovoljstvo" rekao je u ime "SPORTSKE.NET", rukovodilac marketing sektora, Marko Milutinović.

Obod glavnog terena stadiona Rada već krase dva banera sa natpisom SPORTSKE.NET, a sa promocijom novog sajta u toku narednog meseca, svoje mesto će se  naći i na klupskom sajtu za ikonicu sa logom popularnog sportskog portala.

"Želeli smo da unapredimo saradnju i da nivo komunikacije i razmene informacija podignemo na još viši nivo, a online mediji imaju sve veći značaj u informisanju javnosti. Prepoznali smo značaj ovog tipa informisanja, a SPORTSKE.NET kao jedni od lidera internet medija biće na obostrano zadovoljstvo naš medijski partner na kome će mnogobrojni čitaoci moći da pročitaju sve novosti vezane za klub sa Banjice" izjavio je oficir za medije F.K. Rad, Vladimir Savić nakon ozvaničenja saradnje.

Ne propustite