Sprema se fudbalski praznik na ''Čairu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.03.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net, fcradnicki-nis.com

Posle dva vezana gostovanja na startu drugog dela sezone, fudbaleri niškog Radničkog će narednog vikenda odigrati i prvu utakmicu pred svojim navijačima.

fcradnicki-nis.com
fcradnicki-nis.com

Povezane vesti

Podsetimo, Nišlije su najpre remizirale bez golova protiv kragujevačkog Radničkog, da bi u subotu tek u samom finišu poklekli u Humskoj protiv aktuelnog šampiona, ekipe Partizana.

Narednog vikenda, navijači Radničkog će konačno na ''Čairu'' imati priliku da gledaju svoje ljubimce, a protivnik će im biti ekipa beogradskog Rada, koja se grčevito bori za opstanak.

Uoči ove utakmice, koja će se odigrati 8. marta od 17 časova, u klubu su pripremili niz promotivnih akcija, kako bi što veći broj gledalaca došao na ''Čair'' i podržao ekipu Dragoljuba Bekvalca da ostvari prvi trijumf u drugom delu sezone.

Naime, iz Radničkog je saopšteno da će za ovu, ali i za sve utakmice tokom drugog dela sezone u Superligi biti obezbeđen besplatan ulaz za sve dame, učenike osnovnih škola, decu do 10 godina i starije od 65 godina.

Takođe, za učenike osnovnih škola u akciji "Đački jug" obezbeđen je besplatan ulaz na južnu tribinu uz pokazanu đačku knjižicu, ali samo u prisustvu roditelja ili staratelja koji kupuje kartu (ili poseduje sezonsku/polusezonsku) za ovu tribinu. Jedan roditelj ili staratelj može uz svoju kartu uvesti najviše dvoje dece.

Za sve starije od 65 godina Radnički je obezbedio besplatan ulaz na zapadnu tribinu uz pokazivanje lične karte na ulazu radi potvrde.

Konačno, za najmlađe (decu do 10 godina), obezbeđen je besplatan ulaz na sve tribine stadiona Čair u prisustvu roditelja ili staratelja koji kupuje kartu ili poseduje polusezonsku ili sezonsku ulaznicu.

Ne propustite