Sprema se spektakl u ''Jezeru'' - Stižu Rusi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2013.
19:21
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Nema predaha za košarkaše Radničkog iz Kragujevca. Posle dve vezane pobede, ekipu Miroslava Nikolića očekuje jedno od najvećih iskušenja od početka sezone - duel sa Spartakom iz Sankt Petersburga u trećem kolu Evrokupa.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Pobedama nad finskim Bizonsom i ljubljanskom Olimpijom, ekipa Radničkog najavila je uspon forme, što bi trebalo da bude dodatni adut Nikolićevom timu za duel sa odličnom ekipiom Spartaka iz Sankt Petersburga u utorak od 18 časova u hali ''Jezero''.

Igra protiv Olimpije svakako ohrabruje, ali je trener Radničkog prethodnih dana već upozoravao na naporan ritam mečeva u Jadranskoj ligi i Evrokupu, ističući bojazan da bi i umor mogao da stigne njegove ključne igrače.

Spartak je svakako veliki favorit u ovom meču, ali nadu Kragujevčanima daje i pobeda Panioniosa u prošlom kolu nad Rusima (69:68), koji su pokazali da su ipak ranjivi.

''Nećemo se predavati unapred, borićemo se, pa dokle stignemo, ali naša pobeda bila bi ravna podvigu. Igraćemo snažno, očekujem da će svi igrači pružiti svoj maksimum protiv Spartaka, a tako možemo i da pobedimo favorita.

Ovo je Evropa, mi tu nemamo nikakvog iskustva, ali imamo jaku motivaciju. Spartak je ekipa čija su očekivanja da budu među tri najbolje u grupi H, i to je sasvim realno'',
izjavio je Nikolić.

Prodaja ulaznica na blagajnama hale Jezero obavljaće se u utorak od 12 do 18 časova, po ceni od 300 dinara, važe i sezonske karte, a kad je u pitanju tv prenos, najverovatnije ga ponovo neće biti.








Ne propustite