Srbi se nadigravali na Kipru

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.02.2013.
11:00
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Sloboda i Čukarički se pripremaju na Kipru a tu činjenicu iskoristili su da odmere snage pred nastavak takmičenja u Superligi i Prvoj ligi Srbije.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Dobro je poznato da se tokom januara i februara u Antaliji sjati polovina superligaša i prvoligaša ali ima i onih klubova koji na pripreme odlaze u neke druge krajeve.

Superligaš iz Užica i pretendent na plasman u elitu snage su odmerili na dalekom Kipru gde se oba tima nalaze na pripremama pred nastavak iskušenja u svojim ligama.

Meč je igran u Aja Napi, na stadionu "Enosis Neon Paralimni" a izabranici Ljubiše Stamenkovića uspeli su da nadigraju ekipu sa Banovog brda.

Pobedu Slobodi od 2:0 doneli su Tiago i Pejović golovima u 44. i 65. minutu a Brazilac je vodeći gol postigao sa bele tačke.

Imao je Purić priliku da postigne pogodak i time Slobodi donese ubedljiviji trijumf ali je za Stamnekovića bilo najbitnije da vidi svoje momke na delu deset dana uoči nastavka šampionata.

Sloboda će se u okviru 16. kola Jelen Superlige sastati sa Spartakom iz Subotice dok će drugoplasirani tim Prve lige Srbije već na startu prolećnog dela sezone odigrati derbi na Banovom brdu protiv Voždovca.

Ne propustite