Srbija protiv Rumunije i povreda

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.03.2012.
18:23
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Do prvog meča sa Rumunkama u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Holandiji ostalo je manje od sedam dana. Selektor Srbije Saša Bošković razočaran povredama glavnih igračica.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Objavio je selektor Srbije spisak rukometašica na koje računa za dvomeč sa Rumunkama koji je na programu 22. i 24. marta.

Ipak, povrede tri igračice koje su deo šestorke koja je počinjala ranije mečeve naše reprezentacije predstavlja veliki peh za našu selekciju.

"Nezadovoljan sam povredama. Igraćemo praktično bez tri startera, to je veliki hendikep za nas. To je sport. Zna se koliko one znače ovom timu. Uvek je tu plan B, sve ću dati od sebe da se izostanak ne oseti" rekao je Bošković za zvanični sajt rukometnog saveza.

Protiv Rumunije zbog povreda neće moći da nastupe Dragana Cvijić, Svetlana Ognjenovic i Sanja Damnjanović. Poraz od Rumunki na "Kupu Karpata" selektor ne posmatra kao pravi pokazatelj snaga dveju ekipa.

"To je bio poslednji dan turnira. Devojke su bile prazne, ja sam loše vodio meč" prokomentarisao je ubedljiv poraz (37:19) od Ruminki tokom prethodnog susreta selektor Srbije.

Prvi meč kvalifikacija igra se u Zaječaru 22. marta sa početkom od 19 časova. Publika bi mogla da bude veoma bitan faktor u ovom duelu a niku u reprezentaciji ne sumnja u podršku sa tribina koji su Zaječarci uvek pružali.

Ne propustite