'Srbija se smejala suđenju u Humskoj'

Autor: Miloš Marković
sreda 21.08.2013.
09:43
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Poslednja dešavanja u srpskom klupskom fudbalu i inicijativu svog kluba Crvena zvezda prokomentarisao je i golman crveno-belih, Boban Bajković.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Govoreći za 'Sportski Žurnal', Zvezdin golman je govorio o očekivanjima za novu sezonu, ali se nezaobilazno osvrnuo i na probleme koji su se javili na startu novog takmičenja.

Pre svega se tu misli na utakmicu između Partizana i Novog Pazara, utakmicu koja je bila inicijelna kapisla narednih dešavanja, saopštenja, medijskog prepucavanja i na posletku inicijative crveno-belih protiv predsednika Fudblskog saveza Srbije.

Bajković ističe da navijači nisu bez razloga krenuli u akciju, a suđenje na pomenutom meču večitog rivala nije želeo da komentariše.

„Neću da komentarišem, ali videli ste da se cela Srbija smejala prvoj utakmici Partizana u prvenstvu. Navijači nisu bez veze krenuli u akciju.“, ističe Bajković, pozivajući na jednake aršine.

„Bilo nam je krivo.“

„Oni su nam najveći rivali i ne vidim da je strašno ako ne pobede. I mi smo izgubili u Ivanjici i niko nam nije pomogao. I ne treba, ali neka bude pošteno svuda.“, ističe golman crveno-belih.


Ne propustite