Srbin stranac u Srbiji!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.08.2013.
22:59
Izvor: Sportske.net

Navijači Novog Pazara izrazili su nezadovoljstvo i jasno poručili najnovijoj akviziciji svog kluba da ga ne žele u timu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nemanja Supić teško će dočekati priliku da zaigra za Novi Pazar jer su navijači tog kluba odlučni u nameri da spreče stručni štab da uvrste bivšeg čuvara mreže Vojvodine da stane na gol plavo-belih.

Supić je na zub navijača došao zbog činjenice da je nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Hagu ostavio komentar na svojoj fejsbuk strani koju Novopazarci nisu zaboravili.

"Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci a ovi drugi nevinašcad. Izdrži Ratko!" napisao je Supić i to popratio fotografijom na kojoj je pisalo:

"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vekovno ognjište. General Ratko Mladić".

Kako gro navijača Novog Pazara čine oni koji ispovedaju muslimansku veru jasno je zašto je došlo do protesta ali je pravo pitanje kako Srbin može da bude stranac u svojoj zemlji zbog toga što je pravoslavac i veruje u jednu od istina koje je rat na prostoru bivše SFRJ iznedrio.

Na današnjem treningu navijači Novog Pazara jasno su stavili do znanja treneru Milanoviću da ne žele Supića na golu pa ostaje da se vidi kakava će biti odluka stručnog štaba.



Pored toga, u Novom Pazaru pojavio se i grafit na kome piše "Supiću, shvati! Na gol našeg kluba nećeš stati!"

Supic grafit

Ne propustite