Srce i tribine - Da li će biti dovoljno? (20:30)

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.08.2013.
09:25
Izvor: Sportske.net

Zvezda pred teškom misijom, Černomorec u Beograd doneo dva gola prednosti, ulog je baraž za evropsku jesen.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Zvezdi žale za prvom utakmicom, stiče se utisak da su mogli da izvuku mnogo povoljniji rezultat, ali za prosutim mlekom ne vredi plakati.

Treći gol iz sumnjivog penala je stvar koja pravi razliku, ta treća lopta u mreži Bajkovića upravo Černomorec čini favoritom za poslednje kolo evropskih kvalifikacija.

Zvezda se uzda u "Marakanu", 40 000 ljudi bi mogli da budu talas koji će udaviti "Mornare" iz Odese, ali odlučivaće se na terenu.

"Samo da nas ta euforija ne ponese i ne budemo neoprezni. Biće mnogo teško ako primimo gol", rekao je juče Slaviša Stojanović.

Teško je istina očekivati da tri lopte završe iza leđa golmana Černomoreca, ali predaje nema.

"Svi su nas otpisali, nije gotovo", poručuje Miloš Ninković.

Problem je vidljiv, napadači nisu u formi, Kasalica će ponovo na bok, ostaje dilema Mihajlović ili Dauda. Za Afrikanca bi ovo mogla da bude poslednja šansa da uveri trenera da zaslužuje mesto u postavi.

Videćemo i debitanta, Novaka Martinovića koji će u vatru umesto Krnete, činiće štoperski tandem sa Lazićem. Mladenović će na levi bok umesto povređenog Mijailovića.

"Nije Černomorec ništa posebno, ne potcenjujemo ih, moramo da obratimo pažnju na dubinske lopte",
podseća Bajković na najveći problem iz prve utakmice.

"Marakana" će ključati, neće biti lako Černomorecu, ma šta ko pričao, ali ako Zvezda na vreme ne otvori rivala, postajaće sve nervoznija.

Rani gol bi stvari promenio iz osnova, ali treba ga dati...

Zvezda na ispitu...

Ne propustite