Srećo, gde si?

Autor: Miloš Marković
sreda 02.10.2013.
10:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana Saša Marković u reakcijama na poraz u derbiju od Vojvodine u prvi plan ističe sreću i nedostatak iste.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana je u minulom kolu poražena od Vojvodine u derbiju sedmog kola.

Fudbaler crno-belih, Saša Marković, za poraz od novosadskog tima krivi sreću, tačnije nedostatak sreće.

„Ušli smo loše u drugo poluvreme. Primili smo taj gol, uspeli da se vratimo u igru, ali na žalost ponovo primili pogodak. Nismo imali sreće U pvom poluvremenu smo imali šanse, nismo ih iskoristili i, kako to obično biva u fudbalu, došla je kazna.“, rekao je Marković, koji je u završnici meča pogodio prečku.

„Nisam imao sreće da postignem taj gol, lopta je pogodila prečku, nadam se da će u nekim narednim mečevima biti bolje i da ću se upisati u strelce.“, istakao je on.

Pred ekipom Partizana je meč protiv Javora, a nakon toga i dve nedelje reprezentativne pauze.

„Jedva čekamo da izađemo na teren protiv Javora. Želimo da u pauzu uđemo sa pobedom, pa da se tokom dve nedelje pripremimo za nastavak sezone.“, rekao je Marković, koji nije želeo da komentariše Crvenu zvezdu i ubedljiv trijumf protiv Spartaka.

„Ne gledamo njih, gledamo samo nas, a to što oni gledaju nas to je njihova stvar. Na nama je da pobeđuemo i odbranimo titulu, a oni samo neka nas gledaju, ali odozdo.“, poručuje fudbaler Partizana.


Ne propustite