Srpski juniori bolji od "Gaučosa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.06.2013.
11:28
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Juniorska reprezentacija Srbije savladala je Argentinu u jednoj od poslednjih pripremnih utakmica pred početak Svetskog prvenstva na kome će učestvovati u Češkoj ovoga leta.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Izabranici Dejana Mijatovića nastavili su sa pripremama za Svetsko prvenstvo koje se ovoga leta održava u Češkoj a jedna od poslednjih pripremnih utakmica igrana je u Zrenjaninu.

Gosti juniorske reprezentacije Srbije bili su vršnjaci iz Argentine a izbor je pao baš na "Gaučose" jer gaje sličan stil igre kao prvi protivnik naših juniora na SP.

Srbija je slavila rezultatom 72:54 (20:14, 23:15, 11:7, 18:18) pojačana Andrićem i Milutinovim koji su se pripremama priključili tek pre nekoliko dana.

"Ovaj meč nam je odlično poslužio kao generalna proba pred premijerni meč na šampionatu u Češkoj protiv Brazila, jer Argentinci gaje veoma sličan stil igre. Zadovoljni smo pobedom, iako nismo bili previše uspešni u šutu za tri poena. Takođe, u drugom poluvremenu priliku su dobili Andrić i Milutinov koji su nam se priključili pre nekoliko dana" kazao je pomoćni trener Adžić.

Argentina će imati priliku da se revanšira srpskim juniorima u sredu od 19 časova kada će ove dve selekcije odigrati novi kontrolni meč u Zrenjaninu.

Ne propustite