Srpski tandem u punom sjaju - Šćepović i Lekić za pobedu Hihona!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.11.2013.
18:58
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci u redovima Sportinga iz Hihona doneli su veoma važnu pobedu svom timu protiv Sabadelja u 13. kolu španske Segunde!

realsporting.com
realsporting.com

Povezane vesti

Stefan Šćepović postigao je svoj jubilarni, deseti gol ove sezone u dresu Sportinga iz Hihona, a u meču protiv Sabadelja ''društvo'' na listi strelaca pravio mu je i sve bolji Dejan Lekić.

Naime, za tim iz Hihona meč sa Sabadeljom je bio od velike važnosti kako bi se prekinula loša rezultatska serija i dalji pad na tabeli.

Početkom drugog poluvremena je izgledalo da od toga neće biti ništa, gosti su vodili, ali je u nastavku usledio preokret u režiji Šćepovića i Lekića, pa je meč na kraju završen rezultatom 3:1 u korist Sportinga.

Posle prvog poluvremena bez golova, Ljorente je u 51. minutu doveo Sabadelj u vođstvo, pa je pritisak na igračima Sportinga postao još veći.

Četrnaest minuta kasnije domaći su iznudili jedanaesterac, odgovornost je preuzeo Stefan Šćepović, koji je bio precizan sa bele tačke za izjednačenje na 1:1.

U 76. minutu u igru ulazi i Dejan Lekić i od tada počinje konačan preokret. Samo pet minuta po ulasku u igru, nekadašnji napadač Crvene zvezde je postigao drugi gol za Sporting, da bi trijumf domaćih osigurao Aleks u 89. minutu - 3:1.

Posle ove pobede, Sporting se popeo na peto mesto na tabeli Segunde, sa 20 osvojenih bodova. Vodeća je Uelva sa 26 bodova.




Ne propustite