Šta će biti s Mitrovićem?

Autor: Miloš Marković
nedelja 28.07.2013.
09:17
Izvor: Sportske.net

Hoće li fudbaler Partizana krenuti put Luke Milivojevića i tokom leta pojačati belgijski Anderleht? Za sada postoje oprečne informacije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Belgijski gigant ne krije svoju želju da u toku letnje pijace dovede još jednog srpskog fudbalera.

Nakon Luke Milivojevića, Belgijanci su ozbiljno zagrizli i za mladog napadača Partizana Aleksandra Mitrovića.

Čelnici Anderlehta u Mitroviću vide veliki talenat, špic Partizana je stavljen na vrh transfer liste, spekuliše se da su Belgijanci čak spremni i da izdvoje rekordnih 5 miliona kako bi doveli mladog napadača.

Ipak, svestan kakav bi gubitak za Partizan bio odlazak Mitrovića, prvi čovek Partizana ističe da prodaje neće biti.

"Anderleht želi Mitrovića, ali kako mi njega možemo da prodamo tek za pola godine ili godinu, morali smo da ih odbijemo. Mitrović nam je u ovom trenutku potreban.", rekao je 'Žurnalu' Dragan Đurić.

Predstavnici belgijskog kluba su već dolazili u Humsku, ekspediciju Anderlehta je predvodio Nenad Jestrović, proslavljeni napadač belgijskog šampiona, sada fudbalski menadžer.

Od Jestrovića su se u vezi Mitrovića mogle čuti drugačije informacije.

"Još nismo postigli dogovor, ali verujem da će se sve dobro završiti. Anderlehtu smo dali reč. Ako se pojavi i neki drugi klub, sa 10 ili 15 miliona, i njega ćemo morati da odbijemo.", ističe Jestrović koji poručuje da je u celu priču ušao u dogovoru sa ocem mladog Mitrovića.

Dragan Đurić je povodom ovih informacija jasno poručio da ne pregovara sa Jestrovićem, već da se razgovori vode na klupskoj relaciji.

Sa druge strane, Jestrović ističe da mu od vog posla zavisi reputacija.

"Ja sam ime stavio iza svega ovoga. U Anderlehtu sam ostavio trag, zaista se nadam da će se klubovi dogovoriti.", rekao je.

Koje je vaše mišljenje, hoće li Partizan ipak prodati svog napadača?

Ne propustite