Šta će odlučiti Sale - Ko je prekobrojan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.08.2014.
19:19
Izvor: Sportske.net

U utorak ćemo saznati konačan spisak reprezentativaca koji će nas predstavljati na Svetskom prvenstvu u Španiji. Posle jučerašnjeg odstranjivanja Vladimira Micova, ostalo je da vidimo ko će biti poslednji prekobrojni igrač među ''Orlovima''.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dvomesečne pripreme našeg nacionalnog tima za Svetsko prvenstvo su privedene kraju. Đorđevićevi ''Orlovi'' u sredu putuju u Granadu, a još uvek ne znamo konačan spisak putnika.

Odluku će selektor doneti u utorak, a juče je jednu dilemu iznenada razrešio, zahvaljujući nedisciplini Vladimira Micova na koju je ''Sale Nacionale'' burno reagovao i pomenutog košarkaša, koga su mnogi videli kao sigurnog aktera Svetskog prvenstva, usred meča sa Novim Zelandom precrtao sa spiska.

Sada na raspolaganju ima još trinaestoricu (Teodosić, Krstić, Bogdanović, Štimac, Katić, Birčević, Jović, Simonović, Bjelica, Marković, Kalinić, Raduljica, Mitrović), od kojih će jedan biti samo u ulozi navijača tokom Mondijala.

Selektor je i tokom priprema na Kopaoniku govorio kako će mu skraćivanje spiska biti ''noćna mora'', a nešto slično je ponovio i juče. Ipak, odluku u utorak mora da donese, ma koliko mu to biklo teško.

Sigurno bi spisak reprezentativaca sada bio drugačiji da nije bilo brojnih problema sa povredama, nedostaju Nedović, Lučić, Micić, Dangubić... ali se mora istaći i da su pojedini igrači na pravi način iskoristili poziv u nacionalni tim i odličnim radom i igrama tokom priprema skrenuli pažnju na sebe, poput Jovića, Mitrovića, kao i toliko osporavanog Simonovića.

A dok čekamo Đorđevićevu definitivnu odluku, da čujemo i vašu prognozu i procenu - ko će biti prekbrojan?

Ne propustite