Šta će reći Stanojević?

Autor: Boris Jovanović
petak 13.01.2012.
21:56
Izvor: Sportske.net

Kako smo i najavili Aleksandar Stanojević će se obratiti javnosti u subotu na Partizanovom stadionu, a imaće i podršku navijača koji najavljuju okupljanje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Očekuje se da posle višenedeljnog ćutanja koje je jedino prekinuo sa Maldiva porukom da više nije trener Aleksandar Stanojević odgovori na mnoga pitanja javnosti.

Šta se sve dešavalo u periodu pre smene, da li je istina da je bio na korak od otkaza posle Šamroka, da li je osećao nepoverenje uprave?

Takođe, očekuje se da će razjasniti prvu reakciju na smenu Mladena Krstajića, a zatim i "ateriranje", odnosno poruku da želi da ostane trener.

Javnost postavlja pitanje kakvi su sledeći koraci trenera Partizana, da li sledi nagodba sa klubom, ili će Aleksandar Stanojević novac potražiti na sudu?

Za subotu je najavljen i protest navijača Partizana na platou ispred severne tribine na kome se očekuje da oni podrže smenjenog direktora i trenera i postave zahtev za odlazak uprave.

Ko će učestvovati na protestu, odnosno koje će se navijačke grupe odazvati ostaje da vidimo.

Tek, rasplet počinje sutra, a veruje se da će nakon Stanojevićevog obraćanja novinarima neke stvari biti jasnije. Uz to, dobro obavešteni krugovi veruju da je ovo tek početak i da će bura u Partizanu trajati čitavog proleća, pogotovo ako se ima u vidu predstojeća skupština kluba.

Ne propustite