Šta nedostaje Partizanu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.10.2013.
10:28
Izvor: Sportske.net

Rezultati govore za sebe, utisak o igri je još gori, Partizan nije imao slabiji tim u poslednjih pet godina. Da li je samo problem u igračkom kadru?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada hoćete, lako je naći razlog. I prošlih godina je Partizan menjao ekipu, ali u domaćim takmičenjima nije imao problema, čak ni one sezone kada je, kao i ove jeseni ostao bez Evrope, posle eliminacije od Šamroka.

Crno-beli su prvi, ali izgubili su do sada sedam bodova, za ovu ligu i konkurenciju previše. Slaba je uteha što su "oni drugi" još slabiji jer iskreno nije lako videti gde bi tim mogao da napravi iskorak.

"Druge bi se priče pričale da smo iskoristili šanse u poslednjim utakmicama", uzdiše Vuk Rašović.

Dozvoljavamo da on ima svoju prizmu gledanja, ali Partizan je recimo u Nišu u remiju bio bliži porazu nego pobedi, a protiv Vojvodine je sasvim zasluženo izgubio meč.

Ni u sudaru sa Ivanjičanima nisu blistali i ne može se mršavi bod podvoditi jedino pod nedostatak sreće.

"Nedostaju nam napadači
", tvrde u Partizanu.

"Nemam šta da zamerim igračima, borili su se, ali nismo dali gol", prenosi "Sport" reči Alberta Nađa.

Javor je mogao da pobedi u finišu, pa i oni imaju nekog razloga da žale.

Po nama, bez izgovora, ovaj Partizanov tim nije dovoljno dobar da pravi razliku, najbolji igrač ima 36 godina, kada njega nema terenu stvari se prečesto ponavljaju da ne bi bile posmatrane kao pravilo. Ovim ne oduzimamo ništa Saši Iliću, ovakve konstatacije ipak više govore o timu, nego o njemu samome.

Ponovo je krpljen tim, nekada pogodite, nekada pogrešite, ali jasno je kad kvalitetna nema, kao što je slučaj u Partizanu u ovom trenutku.

Ali, kako rekosmo, dok god su oni drugi "još gori" prosečan navijač Partizana će to prihvatiti.

Ne propustite