Šta se dešava sa Zvezdom?

Autor: Miloš Marković
nedelja 17.03.2013.
15:01
Izvor: Sportske.net

Gde je Crvena zvezda sa zimskih priprema, šta se desilo sa timom koji je najavljivao pohod na titulu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poraz u Nišu ogroman je udarac za Crvenu zvezdu i još jedan poakzatelj da u redovima crveno-belog tima stvari ne štimaju.

Ko će platiti ceh?

Fudbalski spektakl viđen je u Nišu.

Preko 13 hiljada ljudi stvorilo je odličnu atmosferu na stadionu "Čair", gde je Zvezda doživela novi prolećni šamar.

Iako je izgledalo da će se nakon boda sa Radom, stvari vratiti u normalu, izabranici Aleksandra Jankovića doživeli su novi udarac koji će ih, ukoliko Partizan ostvari pobedu, dovesti na 11 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala.

Krenuo je meč dobro po gostujući tim, koji je uz nekoliko prilika nagovestio da bi mogao do pobede.

Ipak, jalovi napadi završavani su nepreciznom realizacijom, Radnički je svoju priliku iskoristio i u najboljem mogućem trenutku, u poslednjem minutu prvog dela, nokautirao Crvenu zvezdu.

Drugo poluvreme donelo je agresivniju Crvenu zvezdu, ipak jalovi pokušaji su nastavljeni, nepreciznost i nedostatak ideje u zavšrnici napada glavna je boljka Jankovićebog tima.

Presudni trenutak svakako je bilo isključenje Petkovića koji je zbog nepromišljenog poteza ostavio svoje saigrače na cedilu.

U dobroj formi i seriji rezultata, Radnički pokazuje da nije slučajno osvojio sedam bodova iz tri utakmice. Iskoristivši brojčanu nadmoć, Nišlije udvostručuju prednost, zadaju novi udarac timu koji vodi trener Janković, čiji će posao nakon ove utakmice zasigurno ponovo biti vrela tema u redovima crveno-belih.

Zvezdinim igračima želje ne nedostaje, ipak ona na površinu izlazi tek kada se crveno-beli nađu u problemu.

Nisu odustajali pri rezultatu 2:0, Kasalica je golom pokazao da zaslužuje mesto u startnoj postavi i još jednom doneo upit na Jankovićev izbor tima o čemu je takođe bilo reči ui poslednje vreme.

Ipak, boljke koje su viđene i u prethodnim kolima prolećnog dela prvenstva pokazale su se kao kobne i u Nišu.

Postavlje se pitanje gde je Zvezda sa priprema, šta se to dešava sa Jankovićevom timu i ko će platiti ceh?

Ne propustite