Stamenković: "Biće vruće na 'Čairu'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.08.2013.
13:35
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Trener Slobode iz Užica, Ljubiša Stamenković, očekuje da gostovanje Radničkom iz Niša protekne u fer i korektnoj borbi dva tima, a ne sumnja da će utakmica biti jako neizvesna.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Fudbaleri užičke Slobode gostuju Radničkom iz Niša u okviru četvrtog kola Jelen Superlige. Užičani će pod svetlima reflektora pokušati da prekinu seriju loših rezultata iz prva tri kola koja ih je dovela do samog dna tabele.

Protivnik Stamenkovićevih izabranika biće jako kvalitetna ekipa Radničkog, koja od početka sezone nije primila gol i trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli, pa ne čudi što trener Slobode očekuje jako težak meč.

"Očekuje nas teška utakmica puna neizvesnosti, takve su uvek mečevi između ove dve ekipe. Očekujem odličan ambijent na Čairu, utakmica se igra u večernjem terminu, nadam se dobroj poseti i fer utakmici. Radnički je značajno promenio tim, imaju dobru ekipu, u prilog tome ide i podatak da u prva 3 kola nisu primili nijedan gol. Organizovaniji su u odnosu na prošlu sezonu, tako da nas očekuje težak protivnik i vruće gostovanje na Čairu. Mi smo kompletni, putujemo u  Niš sa željom da se nadigravamo i da zabeležimo nove bodove" optimista je trener Slobode Ljubiša Stamenković.

U redovima Radničkog iz Niša igraće i trojica bivših fudbalera Slobode pa nema sumnje da će susret starih znanaca biti dodatan motiv za sve učesnike subotnjeg meča da se pokažu u što boljem svetlu.

Duel Radničkog i Slobode na programu je u subotu sa početkom od 19 časova na "Čairu".

Ne propustite